Crabtree & Evelyn – Routine Exfoliating cleanser

Jag har nu testat Crabtree & Evelyns rengöring Exfoliating cleanser från serien Routine varje morgon och kväll den senaste veckan. Jag fyndade den på Fouchés rea för 95 kronor och det var en ren chansning eftersom jag inte hört någonting alls om den innan, men jag älskar C&E´s hand- och fotkrämer så det kunde ju inte vara en katastrof i alla fall…

… och det visade det sig att det heller inte var. Det här är en riktigt bra rengöringskräm. Den innehåller små korn av krossad bambu som tillsammans med alpina blommor som Edelweiss är tänkt att luckra upp tilltäppta porer och göra huden riktigt ren och fräsch. Och tänk för att den gör det! Jag, som vanligtvis är väldigt känslig för om en peeling river och irriterar, kan använda den här rengöringen med lätthet. Rengöringen är en genomskinlig kräm med små peelingkorn i, den innehåller vare sig för få korn så att det inte märks nåt eller för många så att det är en regelrätt peeling. Den kommer i en fiffig tub så att man bara behöver klämma fram en liten klick när man behöver. Min känsliga blandhud har tålt den här rengöringen jättebra och den har till och med fått bort lite orenheter. Man känner sig riktigt ren och fin i ansiktet efter en omgång med den och jag har nu blivit sugen på att testa fler produkter ur serien. För även om jag älskar mina Dermalogica-produkter är det ju så fasligt kul att testa nytt ibland! Det enda negativa jag har att säga om den här produkten är att den inte är speciellt dryg. Jag kan tänka mig att den här tuben håller i en månad om man använder den morgon och kväll.

Pris: Just nu 95 kr på Fouchés. Inezza har den för 175 kronor och Appleheart likaså.
Betyg: VG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.