Dagens klipp

För den som är hooked på läppglans och vill ha en tub i väskan, jackfickan, bilen, jobbfacket och liknande, är Biotherms kit dagens klipp. För 115 kronor exkl. rabatt får man hela 5 stycken 5 ml-tuber i olika färger att kleta in läpparna med. Färgerna ser läckra ut, så även vi som inte har för vana att måla läpparna med läppglans i tid och otid kan slå till på detta finfina erbjudande. Hos Strawberrynet, såklart.

3 thoughts on “Dagens klipp

  1. Åh, det där var ju ett superfynd! Tyvärr kan jag inte beställa det för jag åker på semester och skulle inte vara hemma när leveransen kom, annars hade jag inte tvekat! Mums!

  2. Tyvärr tror jag inte det för det var väl ett Valentines-erbjudande? Snyft… men jag får tröstshoppa lite på Landvetter eller i München (som om jag inte redan hade planerat det då… fniss).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.