Dagens klipp

Ni har väl inte missat att Fouchés har stor lagerrensning nu och har rejält rabatterade priser på bland annat smink från Smashbox. Jag kunde i vanlig ordning inte motstå frestelsen utan klickade hem en blender brush från Smashbox, ett par necessärer från Pia & Pio, ett Flushing blush stick från Too Faced (mitt första krämrouge någonsin) samt en söt ögonskuggepalett från Smashbox Tokidoki-kollektion. Andra solklara fynd är t ex Smashbox gröntonade primer för 123 kronor isf ordinarie 410 kronor och Essie-lack för 55 pix stycket. In med er och kolla om något ni vill ha reas ut, för här finns pengar att spara.

8 thoughts on “Dagens klipp

  1. Argh, jag som har letat efter något grönt att minska rodnad med och så finns det här till toppenpris (Smashbox primern i grönt)! MEN jag kan inte bestämma mig.. på Makeupalley är dom inte crazy about it så att säga, och jag hittar inga bra recensioner om den. Vad tror DU? 😉

  2. Maria: Jag har inte heller provat den gröna primern så tyvärr är jag inte mycket till hjälp där, men å andra sidan kanske det är värt att testa för 123 kr och i annat fall byta bort den? Själv använder jag alltid den gröna concealern från EM.:)

    Dami: Haha, visst är det svårt att stå emot reor! Vad bidde det för fynd?:)

  3. Det blev en sån 🙂 Som sagt, är den inte bra för mig kanske någon annan vill ta över den. Och så blev det Essies 3-way glaze! 😀

  4. Den här gången blev det fanbrush från Smashbox, ett rouge från TooFaced och ett läppglans från Smashbox. Gissa hur mycket jag verkligen behövde dessa grejor egentligen??? 😀

  5. Jag som hade shopping-stopp…det gick ju sådär! Blev två parfymer Mojito och Grass som kommer att passa utmärkt till sommaren när värmen kommer…

  6. Maria: Lova skriva en recension med bilder sen!:)

    Dami & Anja: Hahaha, jag känner igen det alltför väl… märkligt hur man kan ha så svårt att mostå sminkshopping.:S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.