Dagens klipp

Nu var det på tok för längesedan jag hade ett inlägg i kategorin Dagens klipp. Dags att plocka fram och damma av den och ge er tips på sköna saker att klicka hem för en rimlig peng.

Jag har tidigare skrivit om HQHairs outlet-avdelning som har ett stort utbud av schyssta reavaror. Jag brukar dock inte tycka att priserna är tillräckligt nedsatta för att kännas outlet men just nu har de en kategori under Cosmetics som heter 1£ bargain, alla varor kostar alltså ett ynka pund styck vilket är runt 12 svenska kronor. Så ska en outlet vara! Sortimentet i enpunds-samlingen är av varierande kvalitet men där finns en hel hög med produkter från Jelly Pong Pong, ett märke som i svenska webshoppar betingar det mångdubbla priset. Här finns alltså stora summor pengar att spara (eller tjäna, som jag brukar säga). Missa inte att klicka hem några saker till dig själv eller köp en radda skönheter att ge bort i julklapp. Garanterat uppskattat av sminkfantasten! Klicka här för att komma direkt till outleten.

3 thoughts on “Dagens klipp

  1. Åh, älskar att du är “back in business”!!! Finns det ngn chans att få se Mythology, samt Retrospeck på? Antingens om swatch, eller ännu hellre, som EOTD..? Blev väldigt nyfiken när jag läste om dem på Pret-ty…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.