Deborah 24H Velvet eyeshadow

De här skuggorna skrevs det om på mer eller mindre varenda skönhetsblogg i somras. Utskicken från distrubitörerna skapade masspsykos och det stod om dem överallt, hela tiden! Eller ja, nu överdriver jag lite kanske. Men det skrevs tillräckligt mycket om dem för att jag skulle känna mig helt anti och valde att inte skriva en rad om nyheten som landat även hemma hos mig. Nu har det passerat ett par månader och det känns lite roligare att skriva om skuggorna. För det är bra skuggor.

18 olika färger med massor av pigment, snygga färger, hållbart resultat och schysst pris. Det är knappt en enda färg som inte funkar även om jag naturligtvis har mina favoriter bland de aderton. Det enda jag ogillar är förpackningen som är lika fula som de man har till sina bronzingpuder och rouge, jag förstår inte varför man envisas med att dra ner helhetsintrycket med klumpiga förpackningar. Bortsett från det håller skuggorna en hög klass och kan mycket väl kan konkurrera med de från MAC. 79 kr hos bl a Fräck & fin.

Visste du att skuggorna kan appliceras lika bra både torra som våta?

 

9 thoughts on “Deborah 24H Velvet eyeshadow

  1. De ser ut som små swimmingpooler tycker jag…ganska konstig form men om färgerna är snygga kan jag överse det mesta i designväg. Är på jakt efter en mörkbrun skugga och det ser ju ut att kunna finnas här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.