Decléor eller Hur man kraschar en budget

Den 21 november, dagen före min  36 års-dag, åker jag iväg till Kurorten Mösseberg i Falköping för en tre veckor lång vistelse. På Mösseberg finns det en hel arsenal av jätteduktiga spaterapeuter av olika slag och de använder sig mestadels av produkter från Decléor. För att komma i rätt stämning har jag därför bestämt mig för att ta med mig egna Decléor-grejer för att kunna leka spa varenda dag under min vistelse. Jag tyckte att jag bara klickade ner några saker i kundkorgen, men vips hade jag handlat för 1700 kronor… Oops! Men å andra sidan doftar allt så magnifikt att det får vara värt det. Problemet är bara att nu vill jag ha ännu mer. :-S

Har ni andra några favoriter från Decléor?

6 thoughts on “Decléor eller Hur man kraschar en budget

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Personligt

  2. Lisa: Haha, jag förstår att du reagerar. Jag får förtydliga att jag inte ska på en regelrätt spakur, utan på en rehabvistelse.

    Emma: Dermalogica är underbara för ansiktet, men de ger mig inte rätta spa-känslan liksom.:P

  3. Lillasyster: Det kan man säga… Men jag hade inte köpt något på länge och så beslöt jag mig för att UNNA mig…ehm. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.