Decléor – Harmonie Emulsion

Harmonie emulsion är som namnet säger en emulsion, det vill säga en lättare kräm som känns lite mer som en gelkräm än som en tjock krämkräm, om ni är med på vad jag menar. Den här emulsionen är avsedd som dagkräm för känslig hud som har en tendens att bli fet och innehåller ljuvligheter som damaskusros, apelsinblomma, sheasmör, kamomill, lavendel och hagtornsblomma. Emulsionen tränger ner på djupet och återfuktar samtidigt som den återställer hudens balans så att den fetare t-zonen inte blir glansig och tilltäppt. Vidare är den tänkt att lugna rodnader och irritationer hos den känsliga huden.

Funkar det då? Svar: Ja! Det här är en underbar ansiktskräm, eller emulsion dårå, som verkligen lever upp till allt det som den gör anspråk på. Huden blir återfuktad utan att bli glansig, rodnarer dämpas och huden känns smidig, strålande och riktigt fin. Den går utmärkt att lägga make up på och glider inte omkring i ansiktet.

Harmonie emulsion är en riktigt bra fuktkräm för den lite svåra hudkombinationen känslig och fet/blandhud och den fungerar verkligen toppen. Lägger man dessutom till systerprodukten ansiktsoljan Rose d´orient så har man bra förutsättningar för att få en glad hud.

Pris: 509 kronor på Hudoteket.
Betyg: MVG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.