Den som väntar på nåt gott…

Eh… jag råkade visst fastna under gosiga filten i soffan och har nu tittat på 4 avsnitt av Dallas. Barndomsnostalgi på hög nivå och intriger på ännu högre. Perfekt avkoppling när man man hostar och snorar. Det innebär dock att det inte blev något swatchande eller recenserande av Lumene-grejerna som utlovat. Jag gör ett nytt försök imorgon, hoppas att ljuset är fotovänligare än idag. Egentligen borde jag skaffa ett ljustält med lampor för enklare fotande av förpackningar… Någon som använder sådant eller har något annat bra tips?

8 thoughts on “Den som väntar på nåt gott…

  1. Din stackare, hoppas du kryar på dig! Såvitt jag vet är det Temptalia som använder ljustält flitigast bland alla beautybloggare (att döma av det proffsiga resultatet). Ljustält är ju idealiskt för småpryttlar där korrekt färgåtergivning är avgörande. Visserligen innebär det ju en investering. Go for it om du har pengarna och lusten säger jag. Tyvärr vet jag inte så mycket om själva pryttlarna men Japanphoto har bra priser och kunnig personal.

  2. Hoppas att du får några bra tips på ljustält och lampor! Ifall du får bra tips, hoppas jag att du delar med dig av dem här på bloggen 🙂

    Har själv letat som en galning efter ett riktigt bra alternativ som inte är för dyrt, men man får ju vad man betalar för.

    Än så länge har jag inte hittat något bra produktpaket med tält, lampor m.m. för ett bra pris. Har letat både i USA och i Sverige.

    • Ja, jag hoppas att jag hittar nåt vettigt! Man vill ju inte köpa en proffsutrustning för flera tusen för att fota läppstift, men en enklare anordning borde väl inte vara så fasligt svårt att få tag i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *