Dermorganic

IMG_2592

Enligt pressutskicket är Dermorganic det hetaste hårvårdsmärket i USA just nu, men det har funnits ända sedan 1995 då en Stephen Mastey i Kalifornien ville erbjuda salonger och slutkonsumenter bra produker baserade på arganolja. Produkterna innehåller 100 procentig certifierad arganolja, vitamin e och antioxidanter och är dessutom veganska.Man undviker alla onödiga tillsatser och har en tydlig vision kring hållbar utveckling både när det gäller skönhet som livsstil och miljön. Produkterna har inte testats på djur i något led och är helt fria från sulfater, DEA, gluten, paraben, propylen-glykol, MEA och färgämnen. Läs mer på hemsidan för utförligare ingredienslista.

Jag har som synes av bilden fått hem några prover och ska testa loss dessa. Återkommer således med omdöme framöver. Har du testat Dermorganic?

Daily conditioning shampoo 350 ml 195 kr

Masque hair repair 250 ml 220 kr

Leave-in hair treatment 120 ml 245 kr

Daily conditioner 300 ml 220 kr

Fast dry shaping spray plus hold 236 ml 195 kr

Man kan köpa Dermorganic hos NK Kosmetik, Lyko och Bangerhead. *

 

*affiliatelänkar

2 thoughts on “Dermorganic

  1. Jag fattar inte varför shoppar som lyko och bangerhead (vadå fult namn?) inte kan skriva ut ingredienslistor på sina siter, jag kommer aldrig köpa något från dom när beskrivningen sträcker sig till “passar tunt hår”. Pffft!

    • Jag förstår din frustration, de borde inse att många kunder vill ha ordentlig information. Har du mailat dem om det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.