Dior – Diorshow Unlimited

Jag har tidigare haft den gamla klassiska Diorshow och gillat vad den gör för mina fransar men samtidigt tyckt att borsten varit väl stor och klumpig. När jag så kom över en Diorshow Unlimited blev jag eld & lågor eftersom borsten är så mycket mindre och helt annorlunda men innehållet i tuben är detsamma.

Tanken med Unlimiteds borste är att den ena sidan är rundad för att ge volym och böj och en rak sida för längd och separation. Vid första anblick ser borsten lite skum ut och det tar några gånger innan man fått in rätt teknik. Det går inte att använda den här borsten som vanligt, utan man måste växla mellan de olika sidorna för att få till det resultat man vill uppnå. Båda sidorna fungerar väldigt bra, tycker jag, och måste användas för att få fransarna riktigt bra. Om man bara använder den ena uteblir den lite mer intensiva looken. Fransarna blir mycket riktigt låååånga och voluminösa så den håller vad den lovar. Någon spektakulär effekt uppnår jag emellertid inte. Den sitter skapligt på ögonen men fäller tyvärr lite grann. Den är i gengäld lätt att tvätta bort och irriterar inte ögonpartiet.

Jag föredrar den Unlimited framför vanliga Diorshow och det är tack vare den mindre borsten, resultatet i övrigt är i princip detsamma.

Pris: 260 kronor i butik, 209 kr på Beauty Planet, just nu 130 kr på Strawberrynet.
Betyg: VG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.