Nyhet! Dior Fluid stick

Nu har jag fått lite mer kött på benen om den hjärtklappningsframkallande nyheten jag skrev om igår. I april släpper Dior ett helt nytt lippie som man kallar Fluid stick. Det är en hybrid mellan gloss och stift men är ändå ingetdera. Formulan är flytande, man målar på med en applikator och den pigmentrika färgen ska glida på mjukt och täckande över läpparna. Det är i alla fall så de beskrivs och i mina ögon låter det som en alldeles ljuvlig kombo. Jag är superpepp och vill testa nu, Nu, NU! Vi får dock hålla oss till i april innan vi kan botanisera bland de 16 färgerna. Priset kommer ligga runt 370 kr. 

 

4 thoughts on “Nyhet! Dior Fluid stick

  1. Nä. Där går min gräns, tror jag. 370 spänn för en läpprodukt? Jag är sminknörd av rang, men ändå. Nixen pixen. Endast för bloggare som får gratis-ex för recension, I fear.

    • Håller med om att det är ett rejält pris. Jag brukar köpa mina Dior på Feelunique där priset vanligtvis ligger nån hundralapp under. Med en av de frekventa rabattkoderna de har är jag tämligen säker på att man kan få ett ex för runt 240kr. När det gäller gratis-ex till bloggare tror jag inte att det kommer skickas ut denna gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.