disp. Star shine

Svenska hårvårdsmärket disp. är favoriter här hemma och jag har testat flertalet produkter från deras digra sortiment. I julas fick jag hem en liten julklapp från dem som bestod av en hårspray och en glansspray. Just glansspray har jag haft svårt att få till ett bra resultat med; mitt hår består av så många fina hårstrån och tenderar att bli flottigt och platt i samma stund som jag stänger av fönen i princip och glansprodukter brukar snabba på den processen ytterligare. Sedan jag färgade håret i höstas har jag dock ett större behov av att få till lite glans på de nougatröda längderna så klappen från disp. kom verkligen lägligt.

starshine

Star shine är en oerhört väldoftande spray som ger maximalt med glans men utan att tynga ner håret alltför mycket. Den ger ingen stadga eller fixering, utan är en regelrätt glansprodukt som är perfekt att avsluta med när man gjort en tjusig festfrisyr. Det gäller att hålla flaskan ett par-tre decimeter ifrån håret när man sprayar för att undvika att man får för mycket glans på ett och samma ställe. Jag sveper med flaskan ett par gånger över hela håret och låter det sedan stabilisera sig, så att säga. Resultatet blir superglans, väldoft och en lyxig finish. För de med tjockare och torra hår kan man säkert med fördel använda Star shine dagligen, men för oss andra rekommenderar jag att bara ta fram det när man vill ha extra piff på frisyren.

Pris: 158 kroonor
Betyg: VG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.