Dr Brandt Revitalizing retinol eye cream

dr brandt glow revitalizing retinol eye cream

Retinol är en idealisk ingrediens för anti-aging runt ögonen eftersom det slätar ut linjer och samtidigt gör huden ljusare och friskare”, förklarar Dr Brandt . “I kombination med min mikrorubinkristall-teknologi fungerar formuleringen över tid och området runt ögat får det strålande, tidlösa utseendet varje kvinna vill ha. 

Ögonkrämer känns viktigare ju äldre man blir. När jag var 20+ kunde jag strunta i allt sådant, men nu när 40-strecket närmar sig ser jag faktiskt att den tunna hyn under ögonen behöver lite mer omsorg. Dr Brandt lanserar i vår en ny anti-aging-kräm som ska piffa till den känsliga huden och göra den fastare och ljusare. Med andra ord precis det jag är ute efter. Man ska applicera krämen morgon och kväll genom att dutta på den med ringfingrarna. Varför man ska använda just dessa är troligen för att de inte är lika starka som övriga fingrar och ser till att man inte trycker och drar för hårt i den tunna huden.  Jag började testa igår kväll och tänker köra minst en månad nu för att se om det blir någon effekt för mig. Återkommer med recension framåt våren!

Så här skriver man om ingredienserna:

• Retinol används i en mild form som garanterar både effektivitet och säkerhet för huden runt ögat. Retinol ökar cellförnyelsens takt, vilket gör huden slätare och känns märkbart mjukare. Denna potenta ingrediens motverkar slapphet och förlust av vitalitet, förbättra hudens struktur och ton medan utjämning utseende av linjer och rynkor.

• Oliveactive (Maslinic Acid) utvinns ur frukten från oliver denna och är en antiinflammatorisk och antioxidant ingrediens som motverkar torrhet, rodnad och inflammation runt ögonen samtidigt som den skyddar huden mot oxidativ stress.

• Rubinkristallkomplex: Mikroniserade rubinkristaller kombineras med optiska spridare som tillsammans dämpar uppsynen av linjer och rynkor.

• Alpha Glukosyl Hesperidin är ett tillsats som ljusar upp och hjälper till att förbättra cirkulationen för att motverka effekterna av stress och utmattning.

• Hyaluronsyra, E-vitamin och Glycerin är intensiva återfuktare och mjukgörare som binder vatten förhindrar vätskeförlust i huden.

One thought on “Dr Brandt Revitalizing retinol eye cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.