Dr Brandt Shinerase Mat CC cream

dr brandt cc mat

En CC-kräm som har allt-i-ett! Denna härliga CC-kräm är framtagen för att ge dig en matt täckning och jämna ut din hudton för att ge huden ett felfritt, mer ungdomligt och hälsosammare utseende!

Dr Brandt Shinerase Mat CC Cream SPF 30 hjälper till att balansera talgproduktionen, och ger en matt finish till din hud. Den hjälper till att täcka t.ex. blemmor och rodnad med en medium-till-full täckning. Den jämnar ut hudtonen och skyddar mot UVA- och UVB-strålning för en felfri och fräsch hudton!

I mitt projekt att testa mig igenom en försvarlig del av de CC-krämer som kommit ut under året har nu turen kommit till Dr Brandt. Jag har fått hem två olika nyanser att testa och jag är riktigt nyfiken på hur de här kommer att fungera. Den mattgörande effekten låter visserligen som att den vore mer idealisk under det mer flottiga sommarhalvåret, men det ska nog gå att få till en bra testning även i kallaste december. Dessutom har jag en lite mörkare nyans att testa under den solsemester jag ska iväg på i slutet av januari och då tänker jag testa hur den funkar som solskydd, när man svettas och blir lite fetare i hyn. Recension kommer med andra ord i februari!

Dr Brandt CC cream kostar 379 kr hos Eleven.

 

*affiliatelänk.

7 thoughts on “Dr Brandt Shinerase Mat CC cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.