Dr Rescue nagelvård

maybelline dr rescue nails

Sedan vecka 10 finns Maybellines nya nagelprodukter under namnet Dr Rescue i svenska butiker. För 49 kronor styck kan man köpa på sig allt i ett lack, gel-finish-lack, cc-lack och nagelbalsam, perfekt för den som inte vill lägga en förmögenhet på dyrare märken. Jag har fått hem produkterna i ett pressutskick och håller som bäst på att testa, än verkar det lovande. Visst vore de kul om ett billigt märke kan hyfsa till mina misskötta naglar.

ALL IN ONE
Ett kombinerat bas- och topplack med vårdande ingredienser.

COLOR PROTECT
Ett topplack som ger nagels yta en glossig finish och förlänger hållbarheten.

CC NAILS
Ett baslack som bleker och döljer missfärgningar. Innehåller optiska vitmedel som neutraliserar gulhet. (Perfekt om du är kedjerökare).

SOS NAIL BALM
Närande balm för nagel och nagelband, berikad med jojoba och shea. Smidigt att ha med i väskan.

3 thoughts on “Dr Rescue nagelvård

  1. SOS Nail Balm ser lovande ut. 🙂 Skulle vara perfekt att bära med sig i handväskan som du säger. Jag arbetar med textilier på dagarna och mina nagelband blir så torra och hårda av det. Nagelolja och smörj lassar jag på om kvällarna, men det skulle vara så smidigt och bra att kunna smörja in nagelbanden på dagarna.

    Hålller ögonen öppna för vad du tycker och tummarna för att produkterna är bra. 🙂
    /Helen

  2. Åh vad de såg gooa ut! Jag är så lättköpt när det gäller rosa transparanta lack på flaska! Vore kul att höra om du tycker de är bra sen när du testat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.