Eight hour cream

8h

Under vintern finns det ingen hejd på hur mycket smörj man behöver ha för att skydda och läka den stackars plågade huden och salvor av alla de slag tronar här hemma. BeautyPlanet har koll på läget och passar på att erbjuda Elizabeth Ardens klassiska Eight hour cream (50 ml) för 169 kronor.  Själv har jag aldrig haft den i min ägo, men den lär visst vara bra mot allt möjligt; hudsprickor, nariga läppar, fnasiga armbågar, solskador och torra hårtoppar. Doften avskräcker mig en del, men den kanske man kan stå ut med om man vill ha hel & fin hy.

2 thoughts on “Eight hour cream

  1. Nej, kanske inte världens poppigaste doft men krämen är jättebra. Brukar ta en smula av 8 h c och blanda med min vanliga handkräm innan jag går och lägger mig. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.