Elizabeth Arden Flawless future night cream

elizabeth arden flawless future night cream

Allt och alla försöker slå mynt av vårt stressiga samhälle och skönhetsindustrin är inget undantag. Allt fler krämer säger sig skydda mot och motverka stressens skadliga påverkan på hyn och se till att vi kan gasa på som vanligt utan att det sätter spår i våra anleten. Det är naturligtvis omöjligt för en kräm att göra. Det man kan se till är att mata huden med näring och fukt för att på så vis göra den gladare och bättre stå emot onödigt slitage men i övrigt får man se över sin livsstil om man ska få till några märkvärdigare effekter.

Med det sagt vill jag visa er den här nya nattkrämen från Elizabeth Arden. Enligt dem kan stress påskynda tömningen av ceramider, de molekyler som hjälper till att hålla huden frisk och stimulerar vårt kollagen. Flawless future innehåller saker som ceramider, proteinkomplex, uppljusande humle och massa andra high tech-grejer som jag inte har en aning om vad det är så det är meningslöst att lista dem här. Alltsammans ska i alla fall reparera och skydda huden lite extra om vi är stressade eller kanske inte får tillräckligt med god sömn. Förutom allt detta har man mixat fram en speciell doft som ska framkalla känslan av avslappning och välbefinnande.

Vi har tidigare på Sublimt konstaterat att EA är ett lite damigt (läs: tantigt) märke som återfinns i mammors badrumsskåp men med stigande ålder har jag insett att deras hudvård fungerar riktigt bra för mig. Sedan en månad tillbaka använder jag Flawless future tillsammans med serumkapslarna Ceramide capsules var kväll och har hittills bara märkt av positiva effekter. Jag vill dock testa ett tag till innan jag skriver ihop en recension.

En burk om 50 ml kostar ca 520 kronor och finns ute i butik nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.