Elizabeth Arden Prevage Anti-aging wrinkle smoother

elizabeth arden prevage

Här har vi en helt ny lyxlirare från Elizabeth Arden’s Prevage-serie. Wrinkle smoother ska motverka synliga ålderstecken och fylla ut rynkor och linjer för ett ungdomligare utseende. Med hjälp av en kraftfull antioxidant, Idebenone, repareras också huden och skyddar den mot fria radikaler som snabbar på åldrandet. Bland övriga ingredienser hittar vi A-vitaminderivat, peptider och aminosyror som alla ska stimulera hudens kollagen samt favoriten hyaluronsyra och johannesbrödfrö för återfuktning.

Enkelt förklarat ska den hör produkten alltså appliceras på linjer och rynkor för att fylla igen dem och få dem att omedelbart synas mindre och på sikt även reducera desamma och motverka bildandet av nya rynkor. Man applicerar en liten mängd direkt på önskade områden och låter torka till någon minut innan man lägger eventuell makeup. Man rekommenderas också att hålla sig från att göra “dramatiska” ansiktsuttryck under applicering och torktid, det är nästan så att man undrar om man stelnar till i en mysko min annars. Tänk orgasmkramp. Krämen kan i alla fall användas både dag och natt och alltid efter serum och fuktkräm.

Med tanke på att en tub kostar 700 kronor får vi hoppas att den levererar, även om jag är skeptisk till att en kräm kan minska rynkor. Jag testar och återkommer.

4 thoughts on “Elizabeth Arden Prevage Anti-aging wrinkle smoother

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.