Emma S. Rue de Varenne edt

Emma S Rue de Varenne edt

Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk inför den här doften från vår svenska stolthet Emma S. Inte för att jag tror att Emma skulle släppa dåliga produkter i sitt namn, tvärtom, men min erfarenhet av s k “kändisdofter” har lämnat övrigt att önska. Milt sagt. När jag så fick Rue de Varenne i min hand blev jag väldigt överraskad, glatt överraskad! Det tog inte mer än ett par spray för mig att trilla dit pladask för Emmas tolkning av sin ungdoms glada dagar i Paris. Jag kan inte alls beskriva doften men den är lite som att komma hem; en nostalgisk hågkomst från även min ungdoms glada dagar även om jag inte kan härleda den till en viss tid eller plats. Det är inte många dofter som får mig att sniffa mina handleder i tid och otid men den här är en av dem. Eftersom få saker är så personliga som just dofter tänker jag inte säga åt er att köpa den här, men ta gärna ett sniff eller två nästa gång ni passerar den i butik för det är den utan tvekan värd.

395 kr Kicks.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.