En doft av Justin Bieber

Jag tillhör verkligen inte målgruppen som jag inbillar mig är tjejer i tonåren, men det är onekligen fascinerande med alla dessa kändisparfymer som släpps i tid och otid numer. Madonna, JLo, Paris Hilton, Charlotte Perelli(!) med fler. Jag har inte sniffat på en enda, men min kompis Tina älskar sin Christina Aguilera-doft, så de kan ju inte alla vara sunkiga kan man tycka. Givetvis var det bara en tidsfråga innan mjölkkon Justin Bieber sprayade ut en doft till sina fans. Med SOMEDAY vill han förmedla “ren energi och ett inspirerande ställningstagande”  vilket låter så där hopplöst överdrivet som bara pressfolk i USA kan få till det. Bland noterna hittar vi i alla fall mandarin, kokos, päron, orkidé och vanilj och självklart kommer jag att sniffa lite på den om och när den kommer i min väg.

Prisuppgifter:

Edp 30 ml 335:-, 50 ml 445:-, Body lotion 199:-, Hair mist 199:-

Skulle ni köpa en kändisdoft och i så fall vilken? Och vem tror ni köper SOMEDAY? Skriv en kommentar vetja!

13 thoughts on “En doft av Justin Bieber

 1. Jag har bara luktat på Britney-parfymerna som kom för en herrans massa år sedan men jag har så svårt för konceptet så jag undviker helt att sniffa på kändisdofter. Det luktar mjölkko, som sagt. Och inte är de så mycket billigare heller även om man iofs ofta ser dem på rea. Oj, vad negativt det blev nu. Jag vet som sagt inte, de kanske luktar underbart.

 2. Jag har Kate Moss Vintage som är helt ok för att vara en kändisdoft, lite tyngre doft som är trevlig på hösten imo 🙂

 3. Min dotter gillar inte Justin Bieber, annars är hon i ungefärlig målgrupp (11år). För två år sen var vi i London, och då skulle hon tvunget ha Hanna Montana Edt. Hon hade ingen aning om hur den luktade, men hon köpte den ändå.
  Själv är jag inte så mycket för kändis parfymer. Det finns ju en del som man inte gillar, och även om parfymen i sig luktar gott, vill jag inte ha den då… Så tramsig är jag.

   • Den doftar ungefär som Very Valentino, fast inte lika starkt. Den är rätt frisk, så den känns fräsch. Hon gillade den i alla fall, och det var ju bra! Kostade bara £10 för 50 ml Edt, deospray och skimrande bodylotion.
    Hon använder bara det ibland, liite liten är hon ju ändå fortfarande!

 4. Flaskan är verkligen en rip-off på Marc Jacobs Lola!
  Jag har sniffat på parfymen
  (var nyfiken, haha) och den luktar så sött att jag fick ont i halskörtlarna!
  Jag avskyr förresten JB
  och håller med Des kommentar!
  😉

  Jag tror att föräldrar
  till flickor i åldern 8-13
  kommer vara den största målgruppen.
  Flickorna har nog inte råd
  att köpa parfymen för månadspengen…

  Jag är inte jättesugen på att köpa en kändisparfym,
  men OM jag skulle hitta en som luktar oemotståndligt gott
  skulle jag ändå köpa,
  för mig är det doften i sig
  som är viktigast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.