Essie Fall collection 2013

Essie höstkollektion 2013 flaskor

Det är något speciellt med lacken från Essie. Jag vet inte om det är flaskorna, färgerna eller de fyndiga namnen som får mig förtjust eller så är det helt enkelt en kombination. Höstens kollektion består av 6 färger där 5 (nr 6 måtte försvunnit på vägen) hittat hem till mig och jag håller som bäst på att bestämma mig för vilken i kvintetten som är bäst. Vid första anblick är den lite olje-glänsande For the twill of it mest spännande, men den strålar bara om ljuset faller rätt. After school boy blazer är snygg men är för mörk för att man ska urskilja de blå tonerna, hade önskat lite mindre svärta. Cashmere bathrobe beskrivs som flanellgrå och mysig vilket jag inte direkt förstår. För mig är cashmere mer kamelfärger (även om det naturligtvis finns hur många nyanser som helst) och speciellt mysig vet jag inte om den är, däremot snygg med sina subtila skimmerpartiklar. The lace is on är en härligt uppiggande fuchsiaton som egentligen passar året om och är perfekt till grå höstkläder. Min favorit blir ändå krämiga Twin sweater set med sin knallröda färg som får naglarna att se ut som riktiga vinnare.

Pris: 129 kr
Var: Kicks, Åhlens city, Eleven och Bangerhead.

essie höst 2013 swatches

One thought on “Essie Fall collection 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *