Estée Lauder Advanced night repair

Advanced night repair serum minns jag så väl från min barndom. Min mamma använde den ibland men framför allt var det min farmor som inte kunde leva utan den. Själv var jag fascinerad över den bruna flaskan med glaspipetten ur vilken man trycker fram de dyra dropparna, det kändes väldigt vuxet och exklusivt med hudvård. Vilket inte är så konstigt när man är 10 år. Själv har jag de här flaskorna i nattduksbordet och använder dem periodvis när jag tycker att min hy behöver en boost. Egentligen är tanken att man ska använda dem regelbundet under en längre period, men eftersom jag testar många olika hudvårdsprodukter får de ibland stå tillbaka.

Det Advanced night repair säger sig göra är helt enkelt att reparera små skador, ojämnheter, ärr och åldrande. Den är även återfuktande och lugnande. Rena rama miraklet alltså! Den används under nattkräm och är väldigt, väldigt dryg vilket man får vara tacksam för när priset är skapligt högt.

Jag kan inte påstå att jag sett att kraftigare ärr eller skador på min hy reparerats av de här serumen, men de återfuktar faktiskt rent fantastiskt och gör min  hy klarare och fastare under de perioder jag använder dem. Kort sagt en suverän boost, eller kick om man så vill, för trött hy som börjat visa ålderstecken.

Varianten för ögonpartiet är en lätt gel med samma egenskaper som serumet för ansiktet. Sanslöst dryg och svalkande, en skön kräm som är lika bra både på morgonen och till natten. Absolut den bästa ögonkräm jag testat!

För vem: 35+, anti age-hud, hy med UV-skador
Varför: För att skämma bort dig själv och din hy med en lyxkur
Doft: Underbar! Mild, men ändå tillräcklig för att man direkt ska känna igen den som Advanced night repair
Var: Finns där Estée Lauder säljs
Pris: Ca 700 kr för ANR för ansikte och 600 för ögonserumet.
Betyg: Kan inte bli annat än 5/5.

One thought on “Estée Lauder Advanced night repair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *