Estée Lauder – Double wear zero smudging mascara

Jag har testat tre olika mascaror från Estée Lauder i år, den första skrev jag om i en recension för ett tag sedan. Jag var inte överdrivet imponerad, så jag hade inte speciellt höga förväntningar på den här mascaran.

Tanken med Double wear zero smudge lenghtening mascara (pust!) är att den dels ska sitta säkert i 15 timmar utan att rinna och försvinna och dels att den inte ska kladda och smula. Den “låses upp” av varmt vatten och rengöring och ska då enkelt glida av.

Borsten är lång och tät och ser ut som en bra borste att förlänga fransarna med. Mascarakrämen luktar inget speciellt och det kommer lagom mycket med ut på borsten. Den här mascaran är lätt att måla på och ger ett väldigt fint, separerat och förlängande resultat som faktiskt sitter där den ska en hel dag. Den kladdar inte och fäller heller inte och då är jag ändå väldigt aktiv om dagarna och leker med barn, är ute och går i ur & skur, svettas och har mig. Och en mascara som tål det är en hållbar mascara. Den är lite meckig att tvätta av, man får helt enkelt se till att ha varmt vatten och en bra rengöring, annars får man jobba väl länge och det har man ju inte direkt nån lust med på kvällen när man är trött.

Så ser alltså mina fransar ut efter att ha jobbat och stökat runt i ca 15 timmar. Inte så pjåkigt.
Det här är helt klart en ny favorit i min samling och jag kommer absolut att köpa den fler gånger. Rekommenderas till alla som vill ha långa, separerade fransar som inte smular och fäller efter en halv dag!

Pris: Ca 230 kr
Betyg: MVG

5 thoughts on “Estée Lauder – Double wear zero smudging mascara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.