Estée Lauder lanserar ny variant på Advanced night repair

Nya Advanced repair

Jag har skrivit om min kärlek till Estée Lauders hudvård många gånger på bloggen och jag blir alltid lite extra pirrig när det kommer ett vadderat brev från dem för jag vet att det kan innehålla något nytt som kan göra min hy fin(-are). Idag ringde min kära brevbärare på dörren och lämnade över en hel hög paket och bland dem ett från EL som jag genast kastade mig över. I låg den här nyheten som jag naturligtvis måste dela med mig av till mina fina läsare.

Om man vill läsa mer om den “gamla vanliga” Advanced night repair har jag recenserat den HÄR. Nu har man forskat vidare och tagit fram en ny variant på det klassiska serumet som fått tillägget Synchronized recovery complex II. Den nya patenterade formulan ska maximera den nattliga reparationen under natten och drastiskt minska ålderstecken och samtidigt förebygga ytterligare skador. Huden ska bli slät, återfuktad, stark och få finare lyster. Typ allt man drömmer om alltså. Utan att gå in på alla kemiska och biologiska termer handlar det alltså om ett serum som hjälper hudcellerna att föra sig av med sitt eget avfall under natten så att man vaknar upp med en strålande hy.

Jag saxar text från pressmaterialet så kan ni själva bilda er en uppfattning.

Katabolysteknik (renande) – ett komplex med aktiva ingredienser som alg- och jästextrakt hjälper bevisligen hudcellerna att öka sin egen naturliga katabolysaktivitet. MEd optimala förutsättningar blir hudcellerna mer effektiva och hudens totala förmåga till nattlig reparation ökar. 

Chronolux-teknik (synkroniserande) – en högeffektiv, patenterad “klockgen”-teknik som hjälper till att synkronisera hudens nattliga återuppbyggnad, så att huden reparerar sig själv vid precis rätt tidpunk. 

Anti-föroreningarsteknik – en bred teknik med inkapslay AGT (alkyl-guanin-transferas) som hjälper till att förhindra uppkomsten av synliga skador som orsakas av angrepp från alla de stora miljöfaktorerna som ozon, luftföroreningar och UV-strålning.

Dagligt förebyggande – innehåller en högeffektiv blandning av antioxidanter som hjälper till att neutralisera upp till 90% av de miljöbetingade fria radikalerna innan de hinner skada hudens utseende. Med färre dagliga skador att reparera kan huden behålla sitt ungdomliga utseende längre. 

Hållbar återfuktning – tillför nödvändig hyaluronsyra för att skapa optimala förhållanden för hudens naturliga reparationsprocesser, samtidigt som den ger en omedelbar och djupverkande återfuktning som lugnar huden. 

 

Serumet finns i butik nu och har ett rekommenderat pris på 670 kr för 30 ml och 960 kr för 50 ml.

6 thoughts on “Estée Lauder lanserar ny variant på Advanced night repair

 1. Hej!
  Vilken byrå har hand om PR för EL?
  Eller har de kontor här?

  En liten fundering som jag hoppas du kan besvara 🙂

  Tack för bra blogg!

  Anna

  • Tack för att du läser bloggen, det uppskattas!:)

   När det gäller presskontakter lämnar jag inte ut sådana, men testa att Googla lite så hittar du förhoppningsvis det du söker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *