Estée Lauder Revitalizing supreme global anti-aging creme


Jag har aldrig någonsin testat en kräm från Estée Lauder som inte varit suverän, men det finns ju grader även på den positiva skalan och ska man placera in den här nyheten på den hamnar betyget högt. Riktigt högt. Och varför det då, undrar ni. Och det ska jag naturligtvis tala om.

Anledningen stavas återfuktad och balanserad hy. Vadå, undrar ni, alla krämer återfuktar väl mer eller mindre och vadå balanserad – är det nåt cirkustrick eller? Mja, inte riktigt, men nästan. Genom en faslig massa forskning har små labbgubbar kommit fram till en formula som är extra bra för den moderna europeiska kvinnan. Det låter ju hur löjligt som helst, vad utmärker just den moderna europeiska kvinnans hy liksom? Men nu är det inte själva reklamen för den här krämen som ska avhandlas utan krämen i sig och den är så himla bra. Så. Himla. Bra.

Tänk er kall vispad marängsmet med en mild citrondoft som glider in i huden och får den att stråla av lyster och (nu kommer det) balans. Torra fläckar försvinner på ett nafs, blemmor läker med dubbla hastigheten, sminket fäster bättre och känslan… ah… känslan.

Nä, jag tänker in ens försöka skriva mer om den här krämen. Ni får helt enkelt bege er till närmsta Estée Lauder-disk och be att få testa det här guldkornet. Ni kommer inte bli besvikna. Möjligen komma ur balans.

Betyg: 5/5

30 ml kostar 595 kronor och finns i butik sedan februari.

2 thoughts on “Estée Lauder Revitalizing supreme global anti-aging creme

  1. Jag har en såndär 15 ml burk men har inte testat den ännu. Kommer definitivt göra det ögonaböj! Använder du hudvården från EL oxå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.