Esteé Lauder Revitalizing supreme Global anti-aging mask boost

IMG_5731.JPG

Det här är Estée Lauder’s senaste ansiktsmask, en närande anti-aging-mask som återfuktar, revitaliserar och piggar upp.

Den lämpar sig framför allt för något äldre hy, där den jobbar på att motverka framtida ålderstecken. Den ska också strama upp och jämna ut fina linjer och rynkor.

Man applicerar ett generöst lager som får verka i ca 5 minuter. Överskott torkas av med lite papper. Används 3 gånger/vecka.

Jag har testat den en handfull gånger den senaste tiden och är helt såld på hur skön min hy känns efteråt. Jag har applicerat ett ordentligt lager efter kvällsrengöringen och sedan låtit den sitta på i 5-10 minuter. Min hy har sugit åt sig varenda droppe så det har inte funnits något att torka av utan eventuella rester har fått ligga kvar över natten.

Resultatet jag fått är märkbart lenare och friskare hy med viss förbättring av rodnader. Torra partier har helt försvunnit. Linjer och rynkor är något jag själv, än så länge, är förskonad ifrån så jag kan inte uttala mig om den effekten. Huden känns ordentligt återfuktad, smidig och med fin lyster. Jag har inte märkt av några irritationer.

Om jag skulle rekommendera den till någon speciell är det för alla 40+ som behöver en återfuktande boost med massa näring och uppiggande egenskaper.

Betyg: 5/5
Pris: 695 kr

2 thoughts on “Esteé Lauder Revitalizing supreme Global anti-aging mask boost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.