Estée Lauder Wild violet Eyeshadow palette

Som jag skrev i ett tidigare inlägg om Estée Lauders vårkollektion Wild violet satsar man i år på lila toner. Därför är det lite mystiskt att det bara finns en enda liten lila färg i den här fem-färgade ögonpaletten. Övriga är mer i guld-beige-brun nyans och känns inte alls speciellt våriga. Däremot är de precis up my alley och jag tycker att färgerna är både snygga och enkla att kombinera. Jag fick hem paletten tidigare idag och har inte hunnit testa den så mycket, men jag gjorde en snabbsminkning bara för att känna på grejerna och de är riktigt, riktigt bra. Rikligt pigmenterade, fina färger, enkla att applicera, smular inte och med ett läckert skimmer utan att bli discoglittriga.

På ögonbilden nedan har jag lagt den kopparguldiga nyansen över den rörliga delen av locket, den bruna i globlinjen, den ljusaste som highlighter under brynet och den mörklila som en eyeliner längs med övre fransraden.  Jag kommer testa den här ordentligt framöver och visa er olika kombos med färgerna.

Någon annan som blir sugen på den här paletten?

6 thoughts on “Estée Lauder Wild violet Eyeshadow palette

  1. Jag måste erkänna att jag har varit sugen på den paletten ända sedans jag såg den. 🙂

    Det är ju inte riktigt en budgetprodukt, så den passar tyvärr inte min ekonomi just nu.

    Är även riktigt nyfiken på en av deras mascaror som ska vara helt fantastisk, minns tyvärr inte namnet.

    • Priset är onekligen högt, men det är i gengäld väldigt bra kvalitet på skuggorna. Kanske något att önska sig i påskägget?:)

      Mascaran du avser är kanske Sumptuous extreme? Den håller jag också på och testar, recension kommer i veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.