Estelle & Thild Tinted moisturizer

estelle & thild biohydrate all in one tinted moisturizer

Jag har av någon outgrundlig anledning aldrig testat en enda produkt från Estelle & Thild och blev därför extra förtjust när jag hittade den i det finfina pressutskick med ekologiska produkter Kicks skickade ut häromdan. Just Tinted moisturizers har däremot inte riktigt fungerat för mig, de är oftast alldeles för mycket som vanliga dagkrämer men med yttepytte färg som inte korrigerar min hudton så som jag önskar. Därför var jag ärligt talat något skeptisk när jag fick den här i min hand men beslöt mig för att testa just eftersom jag är så nyfiken på märket bakom.

VAD? En tonad dagkräm som återfuktar och jämnar ut hudtonen. Ekologisk.

HUR? Använd den som foundation. Har man en torr hy grundar man med dagkräm och tvärtom om hyn är åt det fetare hållet.

FÖR VEM? Alla som vill ha en skön kräm som ger täckning som en lättare foundation. Speciellt torrare hudtyper som vill maxa med fukt under dagen.

SÅ FUNKAR DEN FÖR MIG: Riktigt bra. Den söta förpackningen är hygienisk med sin pump och stötsäker då den är i plast. Själva krämen är tjock och väldoftande och fördelas enkelt över ansiktet. Jag använder gärna borste för applicering men det går naturligtvis lika bra med svamp eller fingrar, det är en smaksak. För mig blir täckningen lätt till medel, den döljer inte mina brustna kärl och värsta rodnader men dämpar en hel del och gör övriga huden avgjort jämnare i färgen. Den lägger sig snabbt på plats och torkar till så att ytan känns som sammet, mycket skönt. Hållbarheten är riktigt bra, den sitter där den ska och glider inte runt vilket är min erfarenhet att färgade dagkrämer ofta gör. Eftersom finishen blir såpass matt och torr upplever jag inte något behov av att följa upp med puder. Det här är helt klart ett mycket positivt första möte med Estelle & Thild och nu vill jag testa mer!

Betyg: 5/5

4 thoughts on “Estelle & Thild Tinted moisturizer

  1. Har nu en längre tid gått och tittat på detta märke men av någon märklig andledning blivit av att testa. Men den här produkten lät inte helt fel. Kanske får bli min nästa testprodukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.