Event: Kevin Murphy och Living proof

tanja-behram-blogevent-gbg-1

I fredags kväll hade jag den stora glädjen att, tillsammans med idel sköna bloggkollegor, delta i ett event anordnat av Tanja aka Beauty by Tanci. Under kvällen presenterade agenturen sina två salongsmärken för hår, Kevin Murphy och Living proof, och vi lärde oss mellan tuggandet av allsköns delikatesser att kändisfrisören Kevin Murphy vill göra hudvård fast för håret och strävar efter att alla ingredienser ska vara så skonsamma och naturliga som möjligt. Sulfat- och parabenfritt är i princip ett måste nuförtiden och det har naturligtvis Kevin sett till att hans produkter är. Vi fick en ordentlig genomgång av i princip hela sortimentet med schampon, rinse (balsam), inpackningar, special- och stylingprodukter. Visste ni till exempel att samtliga balsam går att använda som body lotion och att man rekommenderar att man endast sköljer ur balsamet till drygt hälften för snyggt hår? Självklart testsmorde vi in oss med balsam och det funkade väl okej men det är inget jag skulle göra hemma, slöseri på dyrt balsam som ligger på 249 kronor flaskan. Bäst med Kevin Murphy tycker jag nog att förpackningarna är, jag har helt enkelt inte testat tillräckligt mycket från sortimentet för att kunna säga så mycket mer. Den serie för fint hår jag har testat funkade inte alls för mig, förhoppningsvis är de produkter vi fick med oss hem bättre lämpade och kan övertyga mig om att det inte bara är de stilrena flaskorna som gillas. En sak som kan vara bra att veta är att produkterna doftar både mycket sött och starkt så är man känslig rekommenderar jag att man testar innan ett köp. Läs mer HÄR.

kevin murphy event collage

 

Alexander från agenturen, fina Tanja, mat och modell som Tanja stylar

Living proof är märket skapat av forskare och som frontas av hårfagra Jennifer Aniston. Här har man tagit en annan vinkel och utgår ifrån egen forskning av vad hår är och vad det behöver. Även här har jag sedan tidigare testat serien för fint hår och den funkar betydligt bättre än Kevin Murphy´s variant. Frisk och fräsch doft, enkla förpackningar och effektivt innehåll är min upplevelse och här är jag väldigt nyfiken på att lära känna mer av sortimentet. Eftersom presentationen av Kevin Murphy tog merparten av kvällen och min förmåga till fokus vid det laget drastiskt försämrats lyssnade jag inte så noga på vad mer som sades om Jennifers hårgrejer men för den som vill veta mer finns utförlig information HÄR.
Prismässigt ligger båda märken ungefär likvärdigt, de allra flesta produkter kostar 249 kronor och de dyraste runt 299 om jag minns rätt. Jag ska testa alla produkter vi fick på eventet och återkommer med omdöme, först ut blir Kevin Murphy´s specialschampo Maxi wash som ska tvätta rent ända in i fontanellen.

kevin murphy event goodiebag

Allra bäst med kvällen var naturligtvis att träffa alla söta bloggare, samtliga var gamla bekanta och jag önskar att vi hade möjlighet att ses betydligt oftare.
Stort tack till Tanja som anordnat ett förträffligt event!

Kevin Murphy säljs på utvalda salonger och på t ex Lyko.se och Bangerhead.se, Living proof säljs enbart på salong.
OBS! Just nu har Eleven.se 20% på Kevin Murphy!

 

Samtliga bilder utom den sista är lånade av Session.nu

One thought on “Event: Kevin Murphy och Living proof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.