Exuviance AntiRedness Calming serum

AntiRednessSerum high res

Exuviance fungerade fint för mig i våras och när man nu släpper ett helt nytt serum för oss rödmosiga hoppar jag jämfota av förväntan! AntiRedness Calming serum är ett serum med lätt kylande effekt som ska lindra rodnad och ge synbart resultat efter bara ett par timmar. Jag testat under en vecka och måste säga att jag än så länge är imponerad. Jag har använt den morgon och kväll och efter bara 3 dagar kunde jag se att det röda på framför allt mina kinder var markant blekare. För oss med rosacea och/eller ytliga kärl och hy som lätt krånglar och hettar är det här en välkommen nyhet som är riktigt skön att smörja in. Tyvärr har jag lyckats förlägga min flaska (jag kan inte begripa vart den tagit vägen) och hade mer än gärna använt upp den till sista droppen. Eftersom jag inte använt den tillräckligt länge för att vilja skriva en ordentlig recension på den avstår jag tills dess att jag eventuellt hittar min förlorade flaska och nöjer mig med att säga att den verkar riktigt lovande. Jag rekommenderar absolut alla med hudrodnader av olika slag att testa, jag är tämligen säker på att ni inte kommer bli besvikna.

INNEHÅLL:

PHA stärker hudens skyddande barriär och återfuktar

TRI-PEPTIDER minimerar rodnad genom att minska inflammationer i huden

ALGEXTRAKT minskar utvidgningen av kärl och ökar hudens motståndskraft

VÄXTEXTRAKT FRÅN LAKRITS OCH HÄSTKASTANJ minimerar rodnad och extrakt från vitt te lindrar irritation samt verkar antioxiderande

Pris 599 kr

One thought on “Exuviance AntiRedness Calming serum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.