Eye mask från Algologie

20140613-160602-57962296.jpg

Ni som följer mig på Instagram (sublimast) har redan sett den här fina sommarpresenten som kom i brevlådan igår. Algologie har jag skrivit om tidigare på bloggen och jag gillar deras rengöringsvatten för ögon och ansikte. Nu är det en ögonmask som ska testas och det är faktiskt den första jag bekantar mig med. Att lägga en speciell mask runt ögonen har, märkligt nog, inte föresvävat mig men nu ska även detta känsliga område få sig en kur.

Nu är inte detta en traditionell mask som ska dra ut orenheter eller liknande, utan verka återfuktande, uppiggande och lätt utjämnande. Ett tunt lager stryks försiktigt ut runt ögonen för att absorberas. Eventuella rester torkas bort. Min hy måste vara jättetörstig, för det relativt rejäla lager jag tog sögs in på direkt och kvar fanns inget att torka bort.

Eye contour mask innehåller bl a sjögräs, avokado och något flott från havsvatten vid namn Algo3Complex.

Priset ligger på 229 kr.

3 thoughts on “Eye mask från Algologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.