Få en sublim gåva från Kiehl´s!

kiehls sublime giveaway

I samarbete med Kiehl´s har jag fått möjlighet att ge er läsare chansen att få en fullstor burk med nya krämen Rosa Arctica lightweight cream (värde 475 kr)!
Nu på torsdag har man vid den mysiga disken på Åhlens City, Göteborg, möjlighet att få en gratis hudanalys, prover på de produkter som valts ut och dessutom den sköna fuktkrämen. Man har också 15% på hela sortimentet så vill man shoppa på sig något är det alltså ett bra läge för det. Det är dock bara de första 20 sublima läsarna som får med sig en Rosa Arctica cream hem så det gäller sno sig för att hinna hugga ett exemplar.
Disken öppnar kl 10 och stänger kl 19. Tjejerna som jobbar där är grymt duktiga och trevliga och det finns produkter för i stort sett alla hudtyper, smaker och önskemål så passa på att få skräddarsydda tips för just dig. Jag listar några av mina favoriter nedan som inspiration!

Om du känner dig sugen på en gratis lyxkräm från underbara Kiehl´s beger du dig alltså till disken på Åhlens City Nordstan här i Göteborg nu på torsdag, 13 november 2014, och uppger att du är en sublim läsare. Have fun!

kiehls rosa arctica lightweight cream

 

5 SUBLIMA FAVORITER

Midnight recovery concentrate
En lugnande, återfuktande och reparerande olja som appliceras till natten. Gör med sin lavendeldoft underverk med både hud och sömn.

Amino acid shampoo
Ett milt rengörande schampo som fluffar till ett platt hår. Löddrar massor och doftar gott av kokos.

Centella Skin-calming facial cleanser
En alkoholfri rengöring som inte kräver vatten. Man tar lite rengöring på en bomullsrondell och sveper över ansiktet och vips har man fått en skonsam rengöring av en känslig(are) hy. Perfekt kalla vintermorgnar när man inte vill tvätta bort hudens egna skyddande oljor.

Creme de Corps Lightweight Body lotion
En lätt lotion för oss som inte gillar tunga, feta krämer och butters. Lätt att fördela över kroppen och går snabbt in i huden.

Ultra facial Oil free lotion
En svalkande återfuktare för ansiktet som känns riktigt skön om man är röd och varm i ansiktet. Perfekt på sommaren eller i varmare klimat.

 

5 thoughts on “Få en sublim gåva från Kiehl´s!

  1. Men HALLÅ så grymt!? Jag saknar en riktig Kiehl’s-disk här i Pittan, i mitt område finns det bara en återförsäljare och det är typ en blomaffär…? Inte stället att be om en hudanalys med andra ord :’D

  2. Ooh, vad glad jag blir!
    Äntligen ngt som händer i Göteborg och inte i Sthlm. =P (syftar på events från andra bloggar jag läser, med andra ord inte en pik till dig). Jag har under låång tid velat göra en hudanalys.. I’ll be there! =)
    Tack för detta inlägg och denna möjlighet. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.