Face Sthlm – Lipgloss

Det här är ett lipgloss som kommer i en klassisk flaska med svampapplikator. Den finns i en uppsjö färger från ljusaste rosa till mörkaste vinrött och är tänkta att både vara täckande som ett läppstift men ändå glossiga som ett – ja, lipgloss. Jag har färg Nr 3 som är en rosabeige nyans, kanske lite aprikos även. Det är sannerligen inte lätt att beskriva en nyans… Den är i alla fall väldigt skir och fin och passar finemang till vardags eller om man lägger allt fokus på ögonen i en kvällsmake.

Den är lätt att få jämn på läpparna, den luktar vare sig frukt, glass eller nåt annat som är så populärt just nu utan är bara ett väldigt basic och bra läppglans som inte kladdar ner hela omgivningen. Jag kommer absolut köpa ett sådant här i en fin röd färg att ha till de matta skuggorna jag skrev om tidigare, och det tycker jag att ni andra också ska göra.

Pris: Ca 147 kronor på HQHair
Betyg: VG

4 thoughts on “Face Sthlm – Lipgloss

  1. Jag har provat flera av Face produkter och detta var den enda produkt jag faktiskt gillat någotsånär. Lite oansenligt, men ok. Jag gillar ju fruktdoft, men detta doftar ju ingenting.
    Jag har även testat Face läppglans i tub, men det är så himla klistrigt och trådar sig samt känns som plast på läpparna så det kan jag inte rekommendera.

  2. Usch ja, glosset i tub är gräsligt! Jag är verkligen ingen glossfantast och gillar vanligtvis inte känslan av kladd på läpparna. Har du några favvisar? Du kanske vill skriva en gästrecension?:)

  3. Jag älskar gloss, men just nu har jag ingen riktig favorit… får fundera lite! Tack för erbjudandet! Hepp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.