Femton favoriter från skönhetsåret 2013

Sublima favoriter 2013

Jag orkar vare sig skriva eller läsa listor med otaliga favoriter, därför får ni mina 15 favoriter alla kategorier från året som gått. I de fall jag skrivit om dem tidigare länkar jag, i annat fall kanske det kommer utförligare inlägg om dem framöver. Håll till godo! (Obs! Listan är utan inbördes ordning).

 

4 thoughts on “Femton favoriter från skönhetsåret 2013

  1. Hej! Sökte runt på google lite efter Urban Decay’s Naked 3 palett och skulle se om den fanns i Sverige och hittade ett inlägg på din blogg. Du hade beställt den från någon hemsida såg jag. Och jag undrar om hemsidan är seriös och om du har fått hem den än och vad du tycker om den! 🙂

    • Alla sidor jag tipsar om på Sublimt är seriösa och butiker jag själv handlar ifrån. Jag har fått hem paletten och är supernöjd. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.