Födelsedagstävling!

På lördag fyller jag år och då är det ju presentdags, om man har tur och har varit snäll alltså! Snälla har mina söta läsare varit under året så därför tänkte jag lotta ut lite skönhetskarameller såhär i fölsedastider. Först ut är ett sprillans nytt rouge från hyllade märket Glo Minerals. Färgen är Sunset, en brun nyans som jag tror skulle passa perfekt som bronzingpuder eller rouge för en person med något mörkare hy. Rouget kostar 245 kronor och finns att spana in på Glo Minerals hemsida.

globlush

Vad behöver man då göra för att vara med och tävla om det här rouget? Jag tycker vi skippar saker som rim, motiveringar (man vill väl för sjutton bara HA saken ifråga, vilken annan motivering är bättre?), inlägg på den egna bloggen och liknande och håller oss till en kommentar under detta inlägg. Skriv en liten hälsning och ange ditt namn eller nick så drar jag lott mellan alla som lämnat svar. Skriv något senast måndag 24 november så är du med och tävlar. Lycka till!:)

31 thoughts on “Födelsedagstävling!

  1. Även om jag är den kritvitaste bland alla så tror jag jag kunde fixa tjusiga patsystonekindben med litet skuggningar med den här…klart jag vill ha den! Det är GUNK!!!

    Kramar!

  2. Det skulle bli en perfekt julklapp till mig själv i detta kalla väder. Den känns den väldigt välkommande! Grattis i förskott!

  3. hej! grattis i förskott! kul med lite tävlingar klart man vill vara med! skönt att slippa motivera också, mina känns aldrig tillräcklig orginella 😛

  4. Äntligen!! Det var på tiden att få vara med i en tävling utan massa kärleksdikter till produkten :). Så jag är med och tävlar.

  5. Pingback: Vem vann rouget? «

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.