Försök till EOTD

Jag har fått en superfin och bra kamera av min älskade Lars i julklapp och kan därför börja ta lite egna bilder till bloggen. Idag har jag gjort förtvivlade försök att ta kort på dagens make up, men det var sannerligen lättare sagt än gjort! Jag vet inte hur Sminkan och alla andra som förevigar sina sminkningar får till så bra bilder, för jag tog säker 70 foton utan att få till nåt som jag blev nöjd med. Här kommer iaf de tre som blev minst dåliga.

Jag har grundat hela ögonlocket upp till ögonbrynet med den skimrande krämskuggan Touch tint från Clinique i färgen Golden glimmer. Därefter har jag applicerat pigmentet Golden Olive från MAC över hela den rörliga delen av locket och tonat upp mot/över globlinjen. Därefter har jag målat skuggan Humid från MAC i ett liggande “V” i ytterkanten av ögonlocket och suddat in i pigmentet. Under ögat målade jag först en linje med Touch tinten och duttade därefter dit löst glitter från Lancôme. Fransarna är böjda med She Uemuras tång och målade med min nya favorit Virtuose från Lancôme.

grönt

2 thoughts on “Försök till EOTD

  1. Det var väl inga dåliga bilder? Jättesnygg make-up! De kan bli ännu tydligare om du får mer ljus i bilden. Prova med badrumsbelysningen nu i vintermörkret. Men man ser faktiskt både färger och skimmer nu med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.