Förvaringen Gud glömde…

Jag är väldigt nyfiken av mig och tycker att det är jättekul att få titta in i andra sminksamlingar och det tror jag inte att jag är direkt ensam om. Av den enkla anledningen tänkte jag att ni skulle få kika in bland mina saker. Jag har delat upp mina saker i två rum; det jag använder mest för tillfället står i badrummet och resten huserar i en byrå i sovrummet. Ni får en titt in i badrumsskåpet först tänkte jag, så återkommer jag med sovrummet och duschen nästa gång.  Deal? Deal!

Jag bor ensam och kan av den anledningen använda varje millimeter av det trista badrumsskåp som min hyresvärd har som standard. Under hösten ska förhoppningnsvis mitt badrum renoveras (landshövdingehus mår vara otroligt mysiga, men de är inte direkt moderna) och jag tänkte då passa på att skaffa rejäla förvaringsmöbler. Tills dess får grejerna trängas i väggskåpet och i en svart hylla jag köpt på Lagerhouse. Sakerna svämmar över och allt jag inte använder så gott som dagligen får obevekligt bo i byrån tills jag blir sugen på det igen. Ovanför skåpet sitter en klassisk badrumsvägglampa som lyser så skarpt att det ser ut som om ett UFO är på väg att landa i handfatet, men jag hoppas att ni ser det mesta ändå. Jag försökte få till det med kamerainställningar, men det ville sig inte. Har någon tips på hur man fixar det när man ska fota får de gärna höra av sig.:)

förvaringsproblemJa, ni ser ju själva att det här inte är en elegant lösning. Men den ska bli perfektamente till hösten!

hylla 1

Här är första hyllan; på den förvarar jag primers, foundations, concealers, verktyg, borstar, mascaror och lite annat smått och gott som jag gillar för tillfället.

borstar mascara

En närmare titt i de tre glasen med borstar, penslar, mascaror, läppennor och verktyg.

hylla 2

Den här bilden blev ju urusel, men den visar i alla fall bl a mineralize skinfinishes, rouge, thebalm-puder, en concealer, ett par puder från glominerals och tre quads från MAC.

hylla 3

På översta hyllan står lite allt möjligt uppenbarligen, tops, Sukí-krämer, beauty flashen från Clarins, fotkräm och borstrengöring. Och tandtråd! Herregud.

hudvård

Här står den hudvård jag använder för tillfället. Just nu testar jag Ole Henriksens Three little miracles. Rengöring och ansiktsvatten från Lancôme, skrubb från Philosophy, bus från Clinique (mer om den senare ikväll) samsas med utrymmet med en deo och en nagelborste(!).

doft

De här dofterna varvar jag mellan. Salvador Dalí, SJP, signaturdoften Alien och några andra. En lömsk SPF från Clinique har smugit sig in på hyllan. Och honungsmasken från Korres! Illa, illa…

Sådär, det var allt för denna gång. Hoppas ni tyckte det var kul att spana in hur jag förvarar mina saker. Nästa gång tar vi en titt på duschhyllorna och byrån i sovrummet i vilken de flesta saker ligger och väntar på att få synas… Håll utkik!

8 thoughts on “Förvaringen Gud glömde…

  1. Åh, jag älskar att kolla andras sminksamlingar, landhövdningshus, hm, jag har mig en aning om vart i Göteborg du bor 😉 haha. En av fördelar med att bo själv, hela badrumssåpet för sig själv, min sambo gnäller för att jag har 3 hyllplan i vårt och han bara två HAHA!

  2. Therese: Visst är det kul! Den som säger annat ljuger!

    MIU: Do it!:D

    Tina: Haha, visa oss nu!;)

    Veronica: Nu finns väl landshövdingehus på flera håll i Göteborg, men vem vet – du kanske ringat in mig precis.;) Du får säga åt din sambo att skruva upp ett eget skåp till BARA dig. 8)

  3. Haha, njä.. Jag skall skaffa någon fräck byrålådaliknande skit som jag kan ha mina grejer i, vill inte förvara mitt smink i badrummet haha. Ja, kanske jag har.. Men säger det inte ifall du vill vara lite anonym om vilken stadsdel du bor i haha.

  4. Oj vad mycket det liknar min förvaring, både med produkter och utrymme. Dessvärre måste jag dela med mig av min haha 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.