Fountain The Hyaluronic Molecule

fountain the hyaluronic molecule

Ibland dyker det upp utskick med produkter som jag inte har en aning om vad det är för något. Som det här som kom igår. Fountain är, enligt den medföljande informationen, det bäst säljande kosttillskottet på Boots i Storbritannien under 2013 och har fått priset Beauty Breakthrough Award” av Cosmopolitan för mest innovativa produkt. Även makeup-gurun Lisa Eldridge hyllar den och hon brukar ju kunna bra grejer. Nu har Fountain the Hyaluronic Molecule kommit till Sverige och jag är faktiskt riktigt pepp på att testa. Det flytande tillskottet består av bl a hyaluronsyra (no shit) som ska främja kroppens hälsa, ungdomlighet och livslängd. Syran produceras naturligt i kroppen, men liksom det mesta minskar produktionen med åldern och då är det bra att fylla på. En tesked av det här tillskottet ska räcka för att huden ska återfuktas inifrån och ge fyllighet till huden. Nu tror jag väl inte att det enbart räcker med det här tillskottet, den vanliga hudvården överger jag inte, men det blir förhoppningsvis en extra uppfräschande boost såhär 19 dagar innan 40-årsdagen.

För den som vill testa finns Fountain att köpa på sheroshop.se. Fram till 30 november 2014 får man ca 40% rabatt på sortimentet.

Har du testat Fountains produkter eller något annat kosttillskott som ska vara bra för huden? Berätta gärna i en kommentar! 

hyaluronic

2 thoughts on “Fountain The Hyaluronic Molecule

    • Absolut! Jag kan inte påstå att jag vare sig hört talas om märket tidigare eller att jag skulle köpt det, men det är ju, som du säger, kul att testa när man får möjligheten. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.