Fredagsface

Ingen retuschering här inte; stora porer, linjer under ögonen och röda kinder är en del av mitt 36-åriga ansikte.

Idag hade jag sovmorgon och tänkte att idag ska jag minsann lägga en makeup och hinna fotografera den innan jag ilar till jobbet och allt smälter bort i ett hav av barntårar, svett och snöblandat regn. Jag klicketeklickade loss med kameran och trodde att jag fått till bra fotd-bilder så döm om min förvåning när en tredjedel eller mer saknas på dem. Suck. Så går det när man stressar och inte kontrollerar resultatet utan litar på att lyxkameran ska fixa biffen, men tyvärr är den ju ingen tankeläsare som förstår vad jag tänkt föreviga. Nu är det som det är och ni får hålla till godo med ett par bilder som jag tror ger er en rätt god bild av hur jag såg ut idag.

En närmare titt på ögonskuggorna Ivory slipper (satin finish) och Hot cinnamon (shimmer finish).
Jag har grundat med Vita-mineral loose powder makeup från Estée Lauder, en ny favorit i det sublima hemmet. Den ger fin täckning utan att se kakig ut och har dessutom spf 15. På kinderna har jag det underbara rouget Pink kiss, en nyans som piggar upp och ger pyttelite guldskimmer. Brynen är målade med favoritpennan från Isadora och fransarna med lyxmascaran Sumpteous som jag recenserat här. På locken har jag grundat med Eyeshadow base och penslat på färgerna Ivory slipper och Hot cinnamon, allt från Estée Lauder. Läpparna pryds av Marquise´d från MAC.

 

 

25 thoughts on “Fredagsface

  1. Jag ser inga stora porer? Måste säga att jag gillar naturliga bilder. Även om det kan vara vackert med artyfartsy filtrerat så vill man ju trots allt ofta se ett ansikte såvida det inte enbart är en känsla man är ute efter.

    • Det är väl som vanligt, att man ser det bäst själv eftersom man vet att de finns där.
      Håller med om bilderna…

    • Bra tips! Ska försöka få till det. Krångligt att ta porträttbilder när man ska ha dagsljus, rätt vinklar, avstånd etc. Fotokurs för sminkbloggare någon?;)

  2. Haha ja det är inte det lättaste! Jag brukar sitta vid ett fönster, spegel på fönsterbrädet och kameran på stativet, vinkla spegeln så jag ser live viewen och sen ta kort, det funkar rätt bra iaf ^^ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.