Garnier Miracle skin cream

garnier miracle skin cream.jpg

Det här är tydligen det senaste heta! Jag ska erkänna att jag inte hade hört talas om den förrän den dök upp i ett utskick från Loreal PR förra veckan. Efter vad jag läst mig till är det en ny sorts anti-rynkcreme som jobbar både direkt och mer långsiktigt. Det direkta resultatet består i en jämnare hudton med massa lyster och det mer långsiktiga att det inbyggda UV-filtret förebygger åldersskador orsakade av solen.

Jag har än så länge bara hunnit testa Miracle skin cream en gång och visste inte vad jag skulle förvänta mig. Den väldoftande krämen är vit och rätt tjock vilket fick mig att tro att det skulle vara en sorts fuktgivare, men när jag började smörja förvandlades den till en ljusbeige historia som snabbt sjunk in i hyn och gjorde den jämnare och riktigt fin. Nu vill jag inte bedöma den riktigt än utan vill testa några gånger till, men den verkar lovande.

Formulan har 7 nyckelingredienser: LHA, Pro-retinol, C-vitamin, vitamin B3 och B5, peptider och ingefärsextrakt med mikrokapslar berikade med mikropigment. 
Lanseras vecka 34 (!) och har ett rekommenderat pris på 140 kr.

Är du pepp på Miracle skin cream? Låt oss veta i kommentarsfältet! 

 

4 thoughts on “Garnier Miracle skin cream

  1. Vore ju kul om den får bra betyg. Brukar annars akta för för just Garniers produkter, jag har inte blivit imponerad av nåt av det jag testat.

    • Garnier tillhör inte heller mina favoritmärken, men den här kanske är det som får oss båda att tänka om? 🙂

  2. Älskar garniers bb creams (den för oljig hy) och måste bara prova denna, vart får jag tag på den i Sverige? Tacksam för svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.