Glominerals Alloy eye collection + swatches

Förra veckan frågade jag er om ni kunde gissa vilken palett jag visade upp och det visade sig att ni är ena riktiga hejare på att gissa rätt! Naturligtvis var det Glominerals höstpalett Alloy eyes som hittat hem till mig. Jag har väntat och väntat på den ända sedan jag läste om den i somras och nu är den äntligen här. Den består av 4 skimrande skuggor och 4 matta ögonskyggor. Färgerna går i grått, beige, taupe, svart och är riktigt användbar. Skimmerskuggorna är krämiga och har en rejäl lyster och pigmentering och är verkligen lättarbetade. De smular något, men inte alls så det stör. De matta färgerna har även de bra tryck i sig och ger en snygg matt yta utan att för den sakens skull se “talkiga” ut.

På det hela taget är det här en väldigt fin och användbar palett i stil med Urban decays Naked palette. Det enda jag egentligen saknar är en ljus skimrande skugga för highlighting, jag tycker att det funkar bättre än en matt dito.

Priset ligger på 790 kronor vilket är rätt saftigt, men å andra sidan får man 8 stycken fullstora skuggor i riktigt bra kvalitet. Behöver man en bra baspalett är Alloy eyes helt klart värd att spana in. Glominerals kan man köpa på följande ställen.

Sublimt betyg: 4/5

10 thoughts on “Glominerals Alloy eye collection + swatches

  1. Woooow, varför tycker jag att det är sååå himla dyrt? Kan väl vara för att jag inte har inhandlat smink på ett tag. iofs så köper man ju de för ett högre styckpris tänker på t.ex. fullstora ögonskuggor från t.ex. MAC/MUS osv .. men ändå .. har jag gått och blivit en snålis?

    • 790 kronor är mycket pengar på ett bräde, det är ingen tvekan om det. Man får väl rensonera som så att man köper 8 snygga skuggor på en gång istället för utspritt under ett år. :S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.