Glossybox augusti 2013

Glossybox aug-13

Så var det dags för en Glossybox igen. Den här har temat “Beauty is golden” och är inspirerad av gyllene sommarljus. Hur det går igen i boxens innehåll kan man diskutera, det enda guldiga jag ser är förpackningarna till hårvården. I övrigt känns det, ännu en gång, som att man plockat ner lite saker från restlagret. Efter att ha sett vad andra fick surar jag över att inte jag fick CC-krämen från Loreal som är den enda jag på riktigt är nyfiken på. Nä, den här gången var det en trist box som inte känns värd sina 139 kronor. Bortsett från body buttern kommer allt hamna i soporna eller ges bort. Sån är jag.

1. ID Hair Elements Gold Colour Keeper Shampoo + Conditioner 199 kr/250 ml
En duo från ett märke jag aldrig hört talas om, inte för att det behöver vara något negativt i sig, men heller inget jag känner något sug efter att  hugga in på. De har redan hamnat i den låda där jag förvarar mindre förpackningar för resor och övernattningar.

2. The Body Shop Honeymania Body Butter 185 kr/200 ml
Den här burken var kul att hitta i boxen! Jag skrev om den kommande lanseringen förra veckan så det var välkommet. Bra också med en mindre burk eftersom jag inte är ett fan av just body butters, men den här kommer jag nog använda upp. Doftar riktigt gott av honung.

3. Eylure Naturalites Lengthening False Eyelashes Originalprodukt 69 kr
Antal boxar jag fått lösfransar i: 4
Antal fransar jag använt: 0

4. Be a bombshell Onyx black eyeliner Originalprodukt 120 kr/st
Det här måste vara ett skämt! Jag blev faktiskt glad när jag fick syn på den här tusch-eyelinern men fy farao vad dålig den är! 10 minuter efter att jag målat ett par snygga vingar började den kladda och ett par timmar senare såg jag ut som 90-talets panda-flickor. För 120 pix är det här rena rånet, rätt i soporna åker den. USCH!

5. Claudia Nailpolish Originalprodukt 45 kr/11 ml
Sorry Claudia, men för mig representerar du smink man hittar i reakorgar. Om jag har 200 fina lack från Chanel, OPI, China Glaze, Estée Lauder, Dior m fl – varför ska jag välja dig? Näru, du hamnar i bortskänkes-lådan.

Summa summarum: Bortsett från Body shop-burken fick jag bara med rätt trista och/eller dåliga produkter som inte på långa vägar är värda 139 kr. Om jag fått den här lådan innan jag började skönhetsbloggare hade jag inte blivit mycket gladare, möjligen om jag var en sminktörstande fjortis. Skärpning Glossybox!

2 thoughts on “Glossybox augusti 2013

  1. Jag kände likadant som dig! Jag testade schampot och balsamet (för jag såg att några andra som fått det tycktes gilla dem) och visst, de luktade gott men det tyngde bara ner mitt hår. Dessutom var flaskorna inte alls tilltalande! De kändes alldeles för plastiga! Jag gillade dock tbs body butter (konsistensen) och eylinern var helt ok men jag gömde undan det tråkiga och billiga nagelacket direkt! Istället för fransarna fick jag två ögonskuggor som jag heller inte tog mig för att testa.. Kändes också plastiga och billiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.