Glossybox Autumn care

I somras hade jag för avsikt att avsluta min prenumeration på Glossybox, men så ville jag vänta tills jag kunde lösa in mina s k Glossy dots och få en låda gratis och nånstans där har jag missat att avbeställa fler lådor. Därför dök det i måndags upp en box på temat autumn care och det var faktiskt en riktigt trevlig liten överraskning. I min låda hittade jag följande:

Cowshed Cow pat moisturing hand creme: En skön handkräm som nu placerats i min handväska. God doft!

Figs & rouge 100% Natural organic balm: Den här har jag inte testat än, den får sparas till ett senare tillfälle. Just nu har jag för många läppbalsam på gång.  Söt ask dock.

Anatomicals Dont just clean it woman, scrub it: Samma sak här, jag har säkert 5-6 olika skrubbar i duschen just nu så den här får vänta på sin tur. Tuben på 75 ml tror jag blir perfekt att ha med på den två veckors semester jag har planerat i januari. Anatomicals var med även i förra boxen, undrar om de har nån special deal…

Balance me Wonder eye cream: Ännu en ögonkräm. Jag använder dem i stort sett aldrig och jag har hur många som helst. Den här får bli en liten present till någon som har användning för den.

Pureology Pure volume shampoo & conditioner: De här ska bli kul att testa, men det får dröja tills det vankas mini-semester tror jag.

Ja, det var alltså innehållet i min box. Helt okej även om jag inte blev speciellt uppspelt, men det har jag å andra sidan aldrig blivit över något i Glossyboxarna. Troligen beror inte det ett dugg på boxarnas innehåll, utan mer på att jag dels bloggar skönhet sedan flera år tillbaka och testar så enormt mycket och dels på att jag är 37 år och har noterat att det med åren krävs lite mer för att man ska höja på ögonbrynen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.