Glossybox juni 2014

Glossy Burfitt 1.jpg

Jag är som bekant kluven när det gäller Glossybox. Å ena sidan är det ett roligt koncept där man får möjlighet att prova på och upptäcka nya produkter som man kanske annars skulle missa. Å andra sidan är det sällan jag blir speciellt impad eller nöjd över innehållet i boxarna. Själva boxarna är oftast det finaste och de använder jag flitigt till all möjlig förvaring, men skönhetsartiklarna ger mig som sagt sällan något direkt rus. Naturligtvis är jag medveten om att jag som skönhetsbloggare testar och har koll på långt många fler produkter än gemene man och därför är jag knappast den ideala kunden, men man kan ju inte utgå från att majoriteten kunder är så nollställda att de inte redan har koll på en hel del och därför blir lyckliga över vad trams som helst som döljer sig under locket. Med det sagt vill jag visa er juni månads box och gå igenom vad jag tycker om innehåller i min låda.

För det första är boxen designad av Lovisa Burfitt, en svensk illustratör som ligger bakom många av de skönhets- och moderelaterade teckningar som förekommer i de större tidningarna. Hon är rasande duktig och boxen är verkligen hur snygg som helst. Faktiskt den snyggaste av samtliga svenska släpp. Tyvärr lever inte innehållet upp till samma höga standard. En liten resetub med Nivea är t ex inte något jag hurrar över. Inte för att det är något som helst fel på Nivea, men inte känns det speciellt nytt eller spännande. Tuben In-shower body lotion är precis som det låter – en lotion man smörjer in redan i duschen och som därefter sköljs av. Perfekt för oss som sällan ids kladda med lotions och butters. Doften är fräsch & mild och visst blir man lite mjukare i huden även om jag inte tror att torrisar klarar sig med enbart denna.

Vidare fick jag en stor flaska med en örtdoftande Shower & shampoo gel från mysko märket Naobay som det inte direkt skrivs spaltmeter om. Att kombinera schampo och tvål i en och samma formula funkar måhända för sportande ungdom som vill att det ska gå undan i duschen, men över min badrumströskel kommer den inte.

En svart kajalpenna! WOW! För det har man ju inte redan 100 stycken och har ju aldrig tidigare fått i boxarna! Zzznark! Från (troligen) svenska märket Färg.

Nu kommer vi till en produkt som både är ny för mig och som verkar riktigt bra! Natural lips gör ekologiska läppbalsam i olika smaker/dofter och min Havtorn-variant sparar jag till hösten. Läs mer om dem HÄR.

Femte produkten är en resestorlek av hajpade mascaran They´re real från Benefit. Jag har två stycken här hemma redan, som jag dessutom inte öppnat än (!), men att döma av hur poppis den verkar kommer jag gilla den och alltså vara glad över mitt tredje exemplar.

Sist ut har vi en “bonus” i form av en sjätte produkt (vanligtvis får man 5 saker/box) och denna GÅVA är en bebisflaska med en rackarns fet hårolja från Schwartzwaldbergen Schwartzkopf. Jag gillar den inte alls och gav bort den fullsize-flarra till en kompis med hår som fnöske. Även denna lilla gåva lär hamna i den ständigt växande bortskänkes-lådan.

Sammanfattningsvis var själva boxen bäst och därefter kommer mascaran och trutvallan på delad andra plats. Prenumererar DU på Glossybox och vad fick du i så fall i din juni-upplaga? 

Glossybox Burfitt 2.jpg

2 thoughts on “Glossybox juni 2014

  1. Har du testat Memeboxarna? De är så himla mycket roligare! Sa upp min Glossyboxprenumeration för länge sedan, man ser ju innehållet i Glossyboxarna i olika Facebookforum varje månad och om man skulle vilja ha någon av produkterna så är det bara att byta till sig. Det finns mängder av folk som vill byta bort innehållet i dessa boxar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.