Glossybox London calling

IMG_3203

Nästa box till rakning! Ibland sätter Glossybox ihop specialboxar som man får skynda sig att beställa för antalet är kraftigt begränsade och den vanliga prenumerationen gäller inte. Jag har inte beställt någon tidigare men kunde inte mostå temat London med enbart brittiska märken. Och kolla in vilken fin box! Lätt den snyggaste i min samling och en sak jag skulle kunnat köpa ändå, bara för att den är så fin. Innehållet var inte heller fy skam även om min kräsenhet naturligtvis aldrig HELT nöjd, men that´s life.  Jag betalade 239 kr inkl. frakt. Jag har förlagt den medföljande lappen där det stod om produkterna så ni får hålla tillgodo med mitt ord.

1. Steam cream. En sån där allround-kräm som funkar till det mesta och de flesta. Burken är lika snygg som boxen så även om innehållet inte skulle visa sig vara en höjdare älskar jag den ändå. Krämen känns än så länge örtdoftande, len och återfuktande så den kommer säkert användas upp. Hållbarheten är “bara” 6 månader så gissningsvis är det lite konserveringsmedel men desto mer naturliga ingredienser i.

2. Batiste Dry shampoo “Blush”. En liten flaska torrschampo av ett märke jag testat flera gånger tidigare. Den gör sitt jobb helt okej och den här storleken är perfekt för handväskan eller resväskan, men den är allt annat än dryg så den räcker nog bara 4-5 gånger. Lite trist att få med men helt ok.

3. Mitchell and peach Luxury hand cream. En 60 ml-tub som ser allt annat än lyxig ut från ett märke jag aldrig hört talas om. Lyckligtvis doftar den underbart gott av spa-salong och går in i huden på direkten. Kul med något jag inte har koll på sedan tidigare!

4. Nails Inc. Caviar top coat. Suck. ÄNNU ett lack från Nails inc. Denna gång är det i alla fall ett överlack och det går ju alltid åt. Men man undrar ju lite vad Nails inc. har för hållhake på Glossybox med tanke på att de är med i var och varannan box…

5. Nailgirls colour. Ett kritvitt lack fritt från stygga kemikalier. Läs mer HÄR. Det här är nog vad som behövs för att få neonlacken från Essie att poppa!

6. Helen É cosmetics lipstick i Coral. Det här ser superlågbudget ut och kommer definitivt att hamna i ge-bort-högen. Ja har inte ens brytt mig om att bryta förseglingen för jag kommer ändå inte använda det.

7. Sist ut har vi en mascara från Eyeko. Jag har faktiskt inte testat nåt från dem, konstigt nog, så det här blir intressant. Att den dessutom kommer i en tub är extra kul.

Jo, man fick med en liten plastig necessär också, även den med den fina Union jack. Bra att lägga småpryttlar i!
På det hela taget är jag hyggligt nöjd, bäst var Steam cream och handkrämen, resten känns upprepande eller som billig utfyllnad och jag hade hellre sett färre antal produkter men av högre kvalitet/värde. 

IMG_3200

IMG_3198

 

8 thoughts on “Glossybox London calling

  1. Jag tyckte som du att själva boxen var fin, London är lite av min favvostad så den passar bra=). Nagellacken och läppstiftet tror jag inte jag kommer använda. Små torrschampoflaskor förbrukar jag på löpande band sen jag skaffade lugg så den gillar jag=). Steamcream har jag testat förr och var inte jätteimpad, funkade inte i ansiktet iaf för mig. handkrämen, pennan och mascaran ska bli skoj att testa. Halvnöjd, för att sammanfatta=).

    • Läppstiftet var väl inte så värst upphetsande nej… Bra med torrschampo för din lugg då – har du något favoritmärke?:)

  2. jo det är nog batiste, den blonda varianten. blir inte så vitt i mitt väldigt varmblonda hår som det kan bli annars. Tyvärr har jag inte hittat den i liten förpackning, men ändå. Har du någon favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.