Glossybox Magical beauty

Idag damp senaste Glossyboxen ner och jag kan väl inte påstå att jag blev alldeles till mig av förtjusning. En läsk jag fått i en annan box, ett fult nagellack, ännu en handkräm, en mysko hårgrej och en flytande tvål är väl inte det jag drömmer om, men nu är det som det är och jag är i alla fall glad över den burk med små kapslar från Elizabeth Arden som kom med, de har jag testat förut och gillar skarpt.

IMG_1045

I min låda hittar vi följande:

WEN Sweet almonnd mint cleansing conditioner. Den här tuben beskrivs som ett revolutionerande hårvårdssystem som ersätter schampo, balsam, inpackning och styling. Om det låter för bra för att vara sant är det troligen också så. På förpackningen finns en krånlig bruksanvisning som bara den avskräcker mig från att ens vilja testa den. Vem orkar stå och massera på speciella sätt, vänta i olika omgångar och hålla på när man bara vill få rent hår. Nä, den här hamnar i ge bort-högen.

Dr Brinner´s magic soap. Det står mycket om Dr Bronner på bloggar och i tidningar just nu och det beror väl mest på att märket är tämligen nylanserat på den svenska marknaden. Tydligen är man superbra på tvålar av alla de slag och den här flytande varianten ska vara kalas för både kropp som ansikte. Jag är by default skeptisk till allt man ska kunna ha både i ansikte och kropp med tanke på att huden har olika behov där men kanske är den här så skonsam att den funkar att blaska av ansiktet med i duschen. Jag ska testa och återkommer med omdöme.

Elizabeth Ardens Ceramide capsules daily youth resotoring serum. De här små kapslarna fick jag i en GWP för flera år sedan och jag gillar hur man trycker ut en liten dos sammetslent serum ur en kapsel och masserar in. Det är något lyxigt över det hela som jag tycker om. Att själva serumen därtill är skapligt för oss som börjar närma oss 40-strecket och kräver lite mer potenta produkter gör det här till boxens vinnare.

Color club Age of aquarius nailpolish. Mintgrönt i all ära, men det här är fel nyans för mig och i kombination med att det är i krämfomurmula skickar det direkt till ge bort-högen utan att passera gå.

Trind Hand repair. Jag har snart testat varenda handkräm i hela världen känns det som och suckar mest över att ha ännu en att hitta en plats för. Jag har testat den här handkrämen tidigare och den är klart godkänd. Men för 109 kronor, som den fullstora tuben kostar, vill jag ha nåt bättre/snyggare/mer väldoftande vilket gör att jag inte skulle välja att köpa Trinds sort igen.

Ja, det vad min box det. Vad fick du i din?

5 thoughts on “Glossybox Magical beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.