Glossybox September 2013

 

Glossybox oktober 2013

Alltså, det här måste vara det absoluta bottennappet bland de Glossyboxar jag prenumererat hem. Temat är Beauty that matters och ska lyfta fram varumärken som är socialt ansvarstagande. Det är tydligen inte många roliga märken som är det för av de stackars grejer som kom med i lådan är det sannerligen inte trångt mellan de åtråvärda produkterna.

  • Weleda Millet nourishing shampoo, vad vitsen med en liten tub schampo utan tillhörande balsam är kan man fråga sig. Det är säkert inget fel på schampot men man behöver ju ett balsam för att få helhetsbilden.
  • Bellapierre cosmetis Mineral shimmer powder. Zzznark. Jag vet absolut ingenting om Bellapierre och har noll intresse av en liten burk vitt skimrande puder. Ska föreställa Full size.
  • Trind Nail balsam kommer i en pytteliten flaska men är kanske bra, ska testa i alla fall. Det räcker väl till några appliceringar i alla fall…
  • Balance me Shine on tinted lip salve Super soft beige. Blä, vad äckligt med en halvfull tub med lös kork! Det känns som om någon skickat med ett använt lippie för bövelen. Att färgen dessutom är skitful gör ju inte saken bättre. Det här ska alltså föreställa en fullstor produkt värd  129 kr. Jag skulle inte ge 10 spänn för den.
  • L´Occitane Almond shower oil har jag sedan tidigare och gillar skarpt. En liten flaska som räcker till ett par-tre gånger och som kommer att läggas i den ständigt växande låda med saker att ha med på resa.
  • Kylmask för ögonen från Glossybox eget märke. Jag har redan en, men annars skulle det varit en välkommen grej.

Med i lådan kom också ett par presentkort på att streama ett par filmer från Film2Home.se. Man får inte välja själv utan får se The Great Gatsby och Ego. Det är väl trevligt med film, men det här känns som något man slängt med enbart i reklamsyfte. Varför får man inte välja filmer själv? Jo, vi som prenumererat över ett år fick med en chokladkaka också. Förvisso en trevlig gest, men jag hade hellre sett något bättre på skönhetsfronten.

Nä, nu är det snart slut på Glossyboxande för min del. Jag får i princip bara massa saker jag inte vill ha eller redan testat och även om 139 kr/mån inte är en jätteutgift är det ändå pengar jag kunde lagt på något jag verkligen vill ha. Nästa box får jag gratis med hjälp av de glossypoäng man samlar ihop genom att man varje månad recenserar senaste boxens innehåll.

One thought on “Glossybox September 2013

  1. Det är ganska många som bloggat om att de vart besvikna med sin Glossybox. Har sett några som bloggat om NaturalBox.se (har inteprovat själv) och de verkar nöjda. Du kanske redan har koll på den? Tråkigt med Glossyboxen i alla fall 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.