Glossybox The red carpet box

Nyss ringde min kära brevbärare på dörren och överlämnade månadens Glossybox. Jag kan inte säga att jag hade några stora förväntningar med tanke på hur de senaste boxarna sett ut. Men jag blev faktiskt positivt överraskad av innehållet denna gång. Det här fick jag i min box:

IMG_0547

1. Smile lab Advanced whitening strips Sensitive 
Ett minikit med tre dagars blekande remsor. Jag har testat originalet (ej sensitive) och baxnade väl inte direkt av resultatet, men jag ska testa de här ändå.

2. Bareminerals Ready Spf 20 Foundation (lanseras i april)
Den här pressade varianten av Bareminerals foundation är grym! Jag har redan haft turen att få hem en fullstor dosa och har de senaste två veckorna blivit alldeles kär. Den här mini-dosan med tillhörande liten söt kabukiborste blir perfekt i necessären för resor eller touch ups under dagen. Lyckligtvis fick jag “min” nyans Fairly light, vet inte hur det ser ut i andra boxar…

3. Decléor Flash radiance mask
En tub på 15 ml med en expressmask som verkar stärkande på hyn. Jag älskar Decléor och blir alltid förtjust när jag får testa nya saker från dem.

4. Trind Nail repair
En liten flaska med nagelstärkare för tunna och sköra naglar. Jag behöver absolut stärkare på mina naglar och den här är kanske bra?

5. Jelly pong pong Lip blush
En fullstor läppenna i samma stil som Cliniques Chubby stick. Jag som gillar formatet ser fram emot att testa och färgen ser riktigt vårig ut.

 

15 thoughts on “Glossybox The red carpet box

  • Ja, det här var den bästa på länge! Jag tänker alltid att jag ska säga upp prenumerationen men så blir det inte av. Smart. 😉

 1. Med tanke på att jag inte gillar BareMinerals foundations eller Decleor och inte kan använda tandblekning hoppas jag förstås jag får något annat i min första box. Med det sagt tror jag många ändå kommer gilla innehållet.

  Passar även på att önska dig en Glad Påsk tillbaka. Kram. 🙂

 2. Bra box du fick! Istället för Declor och Bare Minerals fick jag Body shops ansiktstvätt och något mineraltjaffs till ögonen. Relativt nöjd iochmed att jag fick Body shop och Jelly pong pong, men Trind och tandblekningen känns lite för kemikalietjaffs för mig..

 3. Hej! Jag är Brand Manager för Smile lab här i Sverige så det ska bli spännande vad du tycker! Hör gärna av dig på min blogg när du testat den. Kram!

 4. Åh! Vilken underbar box! 😀
  Får man fråga vad du har för preferenser på ditt GlossyBox-konto? Undrar mest varför du fick bareMinerals ready-foundation och inte jag :'( hehe…
  Längtar till jag själv kan få prov den! ♥
  Jag fick också “mineraltjafs till ögonen”, en slags ögonskugga…löspuder, rosaskimrande. Väldigt fin!

  • Jag fick gå in och kika och jag kan väl inte riktigt se hur mina val kan skapa boxen jag fick. Men det var ljus hy, ljust hår, ålder 35-39 etc. Nog inget som kan hjälpa dig dessvärre.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.