Godis för fötterna

Mina fötter är i ständigt behov av extra kärlek, omsorg och ömhet på grund av den reumatiska sjukdom jag har och jag håller därför alltid utkik efter bra och sköna produkter som kan liva upp dem. Just nu är jag på jakt efter ett lämpligt kit att ta med mig på den kurortsvistelse jag fått förmånen att åka på i september och letar nu runt på alla nätbutiker.  Nougat är ett lyxigt engelskt märke som jag spanat in ett flertal gånger men aldrig klickat hem något ifrån. Priserna är rätt tilltagna och eftersom man inte kan testa dem innan ett köp så har jag dragit mig för en beställning. Nu har dock Accessora fått in ett fotvårdskit som ser fullkomligt underbart ut: My feet gåvoset består av en rosa väska i vilken det ligger fotbad, fotpeeling, fotkräm och ett par söta sockor på en bädd av rosa siden. Vem vill inte ha ett sådant kit?

lyx för ömma fötter

Någon som har testat Nougats produkter och kan berätta om de är nåt att ha?

3 thoughts on “Godis för fötterna

  1. Åh, det där kitet skulle jag också vilja ha. Jag är jättedålig på att sköta om mina fötter och går på fotvård alldeles för sällan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.