Gott nytt år, snyggon! (Varning:Sublim nostalgi pågår)

gny2011

Så var det äntligen slut på det här eländiga året som har lämnat övrigt att önska, för att uttrycka det milt. Nu får 2011 banne mig bli ett kalasår, som plåster på såren för det här värdo året. Ikväll tänker jag bojkotta nyårspartajande och istället ta det lugnt med massa god mat och filmtittande. Det känns som ett bra slut på 2010. Eftersom  det inte bjuds på någon raffig partymejk får ni istället hålla till godo med ett gammalt foto på mig där jag står och spexar vid en spårvagnshållplats på väg till en nyårsfest i mitten av 90-talet. Jag var 21 år, hade redan då knallröda läppar (vilket iofs inte syns på bilden) och minns inte ett dugg vad det var för fest vi deltog i. Jag gissar på en Broder Daniel-fest följt av svartklubb. 1995. Jävlar vilket bra år.

Hoppas ni alla har en väldigt trevlig, kul och fin nyårsafton oavsett om ni tänker fira eller inte. Krama någon – irl eller url – och häng med Sublimt nästa år, för då ska det minsann bli åka av! Puss på er, mina små kokostoppar!

red

9 thoughts on “Gott nytt år, snyggon! (Varning:Sublim nostalgi pågår)

 1. Håller tummarna på att år 2011 blir mycket bättre för dig 🙂

  Ser fram emot att fortsätta att läsa din blogg, även under nästa år!

  Gott Nytt År!

 2. Saknar också 1995 även om jag inte är säker på att jag minns exakt vad jag gjorde. Dock ganska säker på att jag också körde röda läppar det året.

  Gott Nytt och med förhoppningar om ett bra 2011. Kram

 3. Kram själv! Du är grymt söt på bilderna! Vi kör också ett lugnt nyår med bara familjen och en massa god mat:
  Förrätt: Löjromstoast
  Varmrätt: Lammfilé med wookade grönsaker och rökt ost samt timjanstekt potatis.
  Efterrätt: Pannacotta med varma bär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.